Stoiximan Super League

«Πρόταση του Παναθηναϊκού για Ίβανιτς, αρνήθηκε ο Ερυθρός Αστέρας»

Η «Mozzart Sport» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού, Μίρκο Ίβανιτς.

Ένα νέο όνομα ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Όπως μεταδίδει η «Mozzart Sport», το «τριφύλλι» ψάχνεται για την απόκτηση του Μίρκο Ίβανιτς και μάλιστα κατέθεσε πρόταση για την αγορά του.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει 3 εκατ. ευρώ αλλά ο Ερυθρός Αστέρας έχει αρνηθεί. Μάλιστα, οι Σέρβοι έχουν ανανεώσει προσφάτως το συμβόλαιο του 29χρονου μεσοεπιθετικού ως το 2025, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως δεκάρι αλλά μπορεί να παίξει μεσοεπιθετικά σε όλες τις θέσεις.



Η ρήτρα του, σύμφωνα με τη «Mozzart Sport», είναι στα 4 εκατ. ευρώ, με την φερόμενη πρόταση των «πρασίνων» να είναι κοντά δηλαδή στα «θέλω» των Σέρβων.

Ο Ίβανιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βοϊβοντίνα, πέρασε ως δανεικός από την Προλετέρ και το 2016 πουλήθηκε με 1 εκατ. ευρώ στην Μπάτε Μπορίσοφ. Τρία χρόνια μετά, ο Ερυθρός Αστέρας τον αγόρασε με 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 23 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και 11 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x