Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Φιλική «πεντάρα» στην Β' ομάδα-Ξανά ατομικό Ιωαννίδης και Σάρλια

Φιλική αναμέτρηση με τη Β' ομάδα, αντί προπόνησης περιείχε το πρόγραμμα του Μεγάλου Σαββάτου (15/4) στο Κορωπί για τον Παναθηναϊκό με τους «μεγάλους» να επικρατούν 5-1.

Στο Κορωπί βρέθηκε και σήμερα (15/4) η ομάδα του Παναθηναϊκού ώστε να συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, την Κυριακή (23/4).

Ωστόσο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα προπόνηση και αντί αυτού έδωσε «οικογενειακό» φιλικό με τη Β΄ομάδα επικρατώντας 5-1 με σκόρερ τους Σένκεφελντ, Μπερνάρ, Καμπετσή, Βέρμπιτς, Σπόραρ, ενώ για τον Παναθηναϊκό Β’ μείωσε ο Φουρτάδο.

Στην αναμέτρηση δεν έδωσαν το παρών ο Ζβόνιμιρ Σάρλια ο οποίος λόγω της κάκωσης στο μετατάρσιο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Η προπόνηση του Μεγάλου Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» έδωσε τη θέση της σε φιλικό παιχνίδι οικογενειακού χαρακτήρα απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’. Έτσι οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις πριν το διήμερο ρεπό για το Πάσχα, προτού επιστρέψουν την Τρίτη για να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στο φιλικό η πρώτη ομάδα επικράτησε 5-1 της δεύτερης με σκόρερ τους Σένκεφελντ, Μπερνάρ, Καμπετσή, Βέρμπιτς, Σπόραρ, ενώ για τον Παναθηναϊκό Β’ μείωσε ο Φουρτάδο.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν (46' Ξενόπουλος), Κώτσιρας (46' Βαγιαννίδης), Χουάνκαρ (46' Πούχατς), Σένκεφελντ (46' Σάντσες), Πούγγουρας (46' Μάγκνουσον), Τσόκαϊ (46' Ρουμπέν), Κουρμπέλης (46' Τσέριν), Κλεϊνχέισλερ (46' Βέρμπιτς), Παλάσιος (46' Μαντσίνι), Μπερνάρ (46' Καλοσκάμης), Καμπετσής (46' Σπόραρ).

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος (46' Σουρδής, 70' Μαργκόνο), Κρυπαράκος, Προδρομίτης (46' Τερεζίου), Αντωνίου, Δημητρίου (46' Ρόμπι), Βουτσάς, Καραμπας (46' Εμπό), Αθανασόπουλος (46' Καρβούνης), Μαντσίνι Β. (46' Φουρτάδο), Κυριόπουλος (46' Λάμψιας), Ταβάρες (46' Μπιλάλ).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Σάρλια.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x