Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Για το πρώτο βήμα στο «καμίνι» της Λεωφόρου

Με πολύ κόσμο στο πλευρό του, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Λαμία στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και φυσικά η κατάκτηση του τροπαίου αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους του Παναθηναϊκού για φέτος. Η επιστροφή στους τίτλους, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το Κύπελλο δίνει και ευρωπαϊκό εισιτήριο, είναι ζητούμενο για το «τριφύλλι». Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει οι «πράσινοι» να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λαμίας με την αρχή να γίνεται αύριο (19:00) στον πρώτο ημιτελικό, στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Το «Απόστολος Νικολαϊδης» θα έχει ξανά πολύ κόσμο. Οι φίλοι της ομάδας θα δώσουν δυναμικό «παρών», ενώ μην ξεχνάμε ότι από χθες η ΠΑΕ έχει κάνει γνωστό ότι όσοι βρέθηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα έχουν δωρεάν είσοδο στο παιχνίδι.

Ο στόχος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του είναι να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση ή ιδανικά να «καθαρίσουν» από αύριο απέναντι στη Λαμία. Η νίκη με ένα «καθαρό» σκορ είναι κάτι, που θέλει ο Σέρβος προπονητής και πάνω σε αυτό το σκεπτικό δουλεύουν άπαντες στην ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αναμένονται 2-3 αλλαγές στο βασικό σχήμα. Θα επιστρέψει ο Χουάνκαρ, του οποίου η ποινή μειώθηκε και είναι διαθέσιμος. Επίσης, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Βιγιαφάνιες αντί του Μαουρίσιο, αλλά και ο Καρλίτος αντί του Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x