Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Η γκολάρα του Παλάσιος και το build up του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (vid)

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, η οποία ήταν αφιερωμένη στο build up. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας.

Στις δυο πρώτες ημέρες προετοιμασίας στην Αυστρία, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Τρέχει σαν να παίζει σε αγώνα, δουλεύει λυσσασμένα και σήμερα σημείωσε ένα εκπληκτικό τέρμα στην απογευματινή προπόνηση, κάνοντας τους συμπαίκτες του να του μοιράσουν «μπράβο».

Έπειτα από σέντρα του Χουάνκαρ, ο Αργεντινός έπιασε ένα μονοκόματο «ξερό» δεξί σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Δείτε το γκολ


Ο ίδιος ο «Τούκου» σκόραρε και το δεύτερο γκολ των «πράσινων», κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης και του build up στο οποίο δούλεψε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά το καθιερωμένο "ζέσταμα" οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην κυκλοφορία με δυο επαφές, χωρισμένοι σε δυο ομάδες, οι οποίες ήταν οι εξής:

Πορτοκαλί: Πούγγουρας, Σιδεράς, Βαγιαννίδης, Γκάνεα, Ηλιάδης, Αλεξανδρόπουλος, Τσέριν, Καμπετσής, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.

Πρασινοι: Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Σάντσες, Κουρμπέλης, Φρόκου, Παλάσιος, Σαρδέλης, Μακέντα, Καρλίτος
Ο Κρυπαράκος ήταν μπαλαντέρ.

Μαθήματα... «πως να σπάσεις το πρέσινγκ»

Οπως αναφέραμε και παραπάνω, το κύριο μέρος της απογευματινής προπόνησης είχε δουλειά στο build up με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δουλεύει με τους παίκτες του πάνω σε αυτό το κομμάτι και την ομάδα που αμυνόταν να πρεσάρει.



Οι ομάδες παρέμειναν ίδιες. Σε τρεις εστίες, με τους τερματοφύλακες Λοντίγκιν, Μπρινιόλι και Διούδη να εναλλάσονται, ο Σέρβος ζήτησε από την ομάδα που ξεκίνησε το build up (πορτοκαλί) να παραταχθούν σε σχηματισμό 4-3-3 και από την άλλη που αμυνόταν και πίεζε σε 4-4-2. Η μια εστία ήταν στην ομάδα που ξεκινούσε χτίσιμο επίθεσης και οι άλλες δύο στην αμυνόμενη.

Το χτίσιμο ξεκινούσε από τον τερματοφύλακα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ζητάει ταχύτητα στην και να δίνει εντολές για σωστές τοποθετήσεις για να σπάσει με ορθό τρόπο το πρέσινγκ. Επίσης, ο Σέρβος ήθελε από από τους αμυνόμενους να πιέσουν πιο «σκληρά» για να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την άσκηση.

Παναθηναϊκός: Γκολάρα από Παλάσιος και δουλειά στο build up

Στο τέλος του προγράμματος, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στις στατικές φάσεις και συγκεκριμένα στα κόρνερ. Από τη δεξιά πλευρά ο Αϊτόρ και από την αριστερή ο Τσέριν. Ο Σλοβένος χαφ συμμετείχε σε όλη την προπόνηση μετά το ατομικό που έκανε το πρωί.

Αύριο ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι με την Κιτζμπούελ στις 19:00.

Στην προπόνηση βρέθηκαν και τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ταξίδεψαν από το Μόναχο. Οι φίλαθλοι είδαν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, έχοντας μαζί τους μια καταπράσινη σημαία.
Παναθηναϊκός: Γκολάρα από Παλάσιος και δουλειά στο build up

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x