Stoiximan Super League

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και ξεκίνησε θεραπεία ο Κουρμπέλης

Γύρισε από την Εθνική σήμερα (23/3) και άρχισε θεραπεία ο Δημήτρης Κουρμπέλης, με την προπόνηση του Παναθηναϊκού να έχει τουρνουά τεσσάρων ομάδων ενώ ο Ζβόνιμιρ Σάρλια έκανε μέρος του προγράμματος.

Επιστροφή στη βάση για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί, ξεκινώντας την θεραπεία του προκειμένου μέσα σε διάστημα επτά ημερών να επιστρέψει στη δράση με τον Παναθηναϊκό, μετά τη θλάση που υπέστη στην Εθνική.

Στα ευχάριστα για τον Ιβάν Γιιοβάνοβιτς το γεγονός ότι ο Ζβόνιμιρ Σάρλια έβγαλε μέρος της σημερινής (23/3) προπόνησης των «πράσινων», συνεχίζοντας παράλληλα το ατομικό του πρόγραμμα.

Ενώ σε ό,τι αφορά στο... μενού των παικτών του Παναθηναϊκού, αυτό περιλάμβανε σέντρες, τελειώματα και τουρνουά τεσσάρων ομάδων.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» περιείχε το πρόγραμμα της Πέμπτης, με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών από τη δεύτερη ομάδα και την Κ19.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, σέντρες και τελειώματα, τουρνουά τεσσάρων ομάδων.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Σάρλια, προτού συνεχίσει με ατομικό. Θεραπεία ακολούθησε ο Κουρμπέλης, ο οποίος επέστρεψε από την εθνική ομάδα λόγω μυϊκού τραυματισμού και θα μείνει για περίπου μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Πούχατς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x