Stoiximan Super League

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για ΑΕΚ: Εκτός Γερεμέγεφ, Τσέριν και ο… φευγάτος Μπρινιόλι!

Όπως αναμενόταν, ο Μπρινιόλι, που τέθηκε εκτός ομάδας, έμεινε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν πρόλαβε ο Τσέριν, απρόοπτο με Γερεμέγεφ, που επίσης έμεινε εκτός!

Με αρκετά προβλήματα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της OPAP Arena, το βράδυ της Κυριακής (14/01, 20:30).

Όπως αναμενόταν, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που τέθηκε εκτός ομάδας, έμεινε εκτός αποστολής. Η τριάδα των τερματοφυλάκων είναι η εξής: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος και ο Σάιρους Μαργκόνο από τη Β ομάδα.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε, τελικά, ο Άνταμ Τσέριν, καθώς ο Σλοβένος μέσος έχει μία ενόχληση στον ορθό μηριαίο, ενώ, θυμίζουμε, πως στα «πιτς» για δέκα ημέρες θα μείνει ο Φίλιπ Τζούρισιτς, που υπέστη θλάση α' βαθμού. Απρόοπτο, όμως, προέκυψε σήμερα και με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων και «κόπηκε» από τον Φατίχ Τερίμ. Φυσικά, δεν είναι στην αποστολή και οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, που συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα. Προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων ο Γερεμέγεφ και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Τζούριτσιτς, Τσέριν, Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x