Stoiximan Super League

Με Γκάνεα, Τσέριν αλλά και Βέρμπιτς κόντρα σε Ιωνικό ο Παναθηναϊκός

Δείτε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Μέσα οι Γκάνεα, Τσέριν και Βέρμπιτς, έξω ο τραυματίας Σένκεφελντ.

Την αποστολή του για το παιχνίδι με τον Ιωνικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», την Κυριακή (21/8, 20:00) για την 1η αγωνιστική της Super League 1, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Σ' αυτήν συμπεριλαμβάνεται ο Γκάνεα, ο οποίος ήταν κλινήρης στις αρχές της εβδομάδας, ο Τσέριν που έκανε αποφόρτιση την Παρασκευή (19/8), καθώς και ο Βέρμπιτς, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Europa Conference League. Αντίθετα, όπως αναμενόταν, εκτός έμεινε ο τραυματίας Σένκεφελντ.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση το Σάββατο (20/8) στο «Γ. Καλαφάτης». Ξεκίνησαν με προθέρμανση και συνέχισαν με rondo, παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x