Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Η δύσκολη βαθμολογική θέση και η ανασύνταξη

Οι πράσινοι μετά τα σερί αρνητικά αποτελέσματα έχουν μείνει σε θέση εκτός Ευρώπης.

Η χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ήταν το τρίτο σερί κακό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι, μετά την προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος, έχουν νικήσει μόνο τον Ιωνικό. Έχουν χάσει στην Τρίπολη από τον Αστέρα, ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με τον ΟΦΗ στο "Απόστολος Νικολαϊδης", ενώ χθες ηττήθηκαν από τον δικέφαλο του βορρά, σε ένα παιχνίδι που οι λεπτομέρειες κόστισαν για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Έπειτα από αγώνες, ο Παναθηναϊκός έχει συγκεντρώσει μόλις 11 βαθμούς. Οι πράσινοι, παρά τη δεδομένη πολύ καλή δουλειά που κάνουν από το καλοκαίρι, δεν έχουν καταφέρει να βρει διάρκεια κι αυτό είναι κάτι που προβληματίζει την ομάδα.

Το ζητούμενο στη διακοπή είναι η ηρεμία και το καθαρό μυαλό ενόψει της συνέχειας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να ανασυνταχθούν ενόψει της συνέχειας και να επιστρέψουν οπωσδήποτε στις νίκες μετά την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Άλλωστε, ακόμα υπάρχει δρόμος και οι βαθμολογικές διαφορές είναι μικρές. Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει πολύτιμο έδαφος το τελευταίο διάστημα και καλείται να το καλύψει αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία μετά τη διακοπή.

* Ο Χουάνκαρ με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε χθες έφτασε τις τέσσερις, κάτι που σημαίνει πως καλείται να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε ένα από τα ματς με Λαμία (εκτός), Παναιτωλικό (εντός), ΑΕΚ (εκτός) ή Ατρόμητο (εντός).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x