Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει την υποχρέωση της νίκης ο Παναθηναϊκός - Η εκτίμηση για την 11άδα με Βόλο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM πως υπάρχουν πολλά «πρέπει» για τον Παναθηναϊκό στο ματς της Κυριακής με τον Βόλο (26/09, 16:00) ενόψει και του «αιώνιου» ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό!

«Ο Παναθηναϊκός έχει την υποχρέωση της νίκης απέναντι στον Βόλο», υπογράμμισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM, μεταφέροντας όλα τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (26/09) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Όπως τόνισε ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, «ο Βόλος είναι μια ομάδα που παίζει φουλ επίθεση, έχει φοβερά για την εποχή τρεξίματα και έρχεται στη Λεωφόρο χωρίς κανένα άγχος. Ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος, που έχει την υποχρέωση της νίκης, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα προκύψουν προβλήματα εσωστρέφειας, τα οποία δεν υπήρχαν μετά το ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα και πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Και συνέχισε: «Πρέπει να δούμε πώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βρει τον τρόπο να κρατήσει μια ισορροπία στην ομάδα, να δημιουργήσει, αλλά και να μη δεχθεί φάσεις».

Αναφορικά τώρα με την 11άδα, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι μόνο εκτίμηση μπορεί να κάνει, αφού ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε αρκετές δοκιμές στην προπόνηση. Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ αναμένονται σε τέρμα και άμυνα, ενώ Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος θα είναι λογικά στο κέντρο, με τον Μαουρίσιο να διεκδικεί θέση. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Βιτάλ στο αρχικό σχήμα. Ίσως παίξει ο Καρλίτος αντί του Ιωαννίδη. Χατζηγιοβάνης και Παλάσιος «παίζουν» για μια θέση, ενώ, τέλος, Λούντκβιστ και Βιγιαφάνιες διεκδικούν επίσης μία θέση, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του Σουηδού.

Ο Νικολογιάννης, εξάλλου, τόνισε πως ο Γιοβάνοβιτς βλέπει ότι ο Παλάσιος δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα. «Συμβαίνει αυτό με παίκτες από τη Λατινική Αμερική και εξηγεί γιατί δεν τον ξεκινάει ακόμα», είπε ο ρεπόρτερ του σταθμού και υπενθύμισε, επίσης, πως ο Χατζηγιοβάνης έχει χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και μπορεί και να μην ξεκινήσει κόντρα στον Βόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x