Stoiximan Super League

Τότε έβαλε την τελευταία «ντοπιέτα» πριν τον Ατρόμητο ο Τζούριτσιτς

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς πέτυχε 2 γκολ κόντρα στον Ατρόμητο, κάτι που δεν είχε καταφέρει από τον Μάρτη του 2013, όταν αγωνιζόταν ακόμη στη Χέρενφεν.

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο, αφού με 2 γκολ και 1 ασίστ βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη με 5-0.

Μπορεί να πρόκειται για έναν εξαιρετικά δημιουργικό παίκτη που αποτελεί διαρκώς κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα, ωστόσο ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν είχε πετύχει δύο γκολ σε αγώνα για παραπάνω από μία δεκαετία!

Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που σκόραρε «ντοπιέτα», ήταν τη 16η Μαρτίου του 2013. Ο 21χρονος τότε Τζούριτσιτς φορούσε τη φανέλα της ολλανδικής Χέρενφεν, πρώτης ομάδας με την οποία τράβηξε πάνω του τα βλέμματα. Σε μία αναμέτρηση με τη Ναϊμέγκεν για το πρωτάθλημα, ο Σέρβος βρήκε δίχτυα δις, βοηθώντας την ομάδα του να κάνει «διπλό» με σκορ 3-1.

Για την ιστορία, οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Τζούριτσιτς εκείνη τη σεζόν τράβηξαν το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, η οποία τον αγόρασε το ίδιο καλοκαίρι στην τιμή των 8 εκατομμυρίων ευρώ!

Δείτε τις φάσεις από αυτό το ματς, με τον Τζούριτσιτς να κάνει το 1-2 και το 1-3:



Τα δύο γκολ του Τζούριτσιτς με τον Ατρόμητο:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x