Stoiximan Super League

Σπανός: «Κρατάω τη συγκέντρωση, το θέμα είναι να αποκτήσει την περυσινή του χημεία ο Ιωνικός»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού μετά την ήττα του Ιωνικού από τον Παναθηναϊκό.

Στην ουσία των πραγμάτων στάθηκε μετά την ήττα (1-0) του Ιωνικού από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Σπανός. Ο τεχνικός των Νικαιωτών σημείωσε ότι το βασικό θέμα για τους Νικαιώτες είναι να αποκτήσουν την περυσινή τους χημεία.

Σε ό, τι αφορά τα του ματς, ο Σπανός αναφέρθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του, καθώς και το στοιχείο της συγκέντρωσης που είχαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στην Cosmote TV για:

-το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Κρατάω τη συγκέντρωση που είχαν τα παιδιά όλο το 90λεπτο και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο αυτό που μας έλειπε ήταν το γκολ. Όταν κάνεις 2-3 ευκαιρίες που ήταν πάρα πολύ καλές, κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να σκοράρεις, για να έχεις τουλάχιστον την ελπίδα ότι κάτι θα πάρεις. Όπως είπα, στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Νομίζω φοβηθήκαμε πιο πολύ απ' ό, τι έπρεπε τον αντίπαλο. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».

-το εάν ήταν κομβική η χαμένη ευκαιρία του Μάντζη: «Έτσι είναι. Όπως ήταν κομβικό το γκολ που δεχθήκαμε. Εκεί λέω ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Πας στο ημίχρονο 0-0 και είναι τα πράγματα διαφορετικά».

-την εικόνα του Ιωνικού στο δεύτερο ημίχρονο: «Καταρχήν, υπάρχουν κάποια παιδιά που λείπουν. Μια μεγάλη απώλεια, ας πούμε, είναι ο Κάνιας. Παρόλα αυτά, δεν μένουμε εκεί. Έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες. Το είδατε και εσείς σήμερα. Το θέμα είναι να βρεθεί η ομάδα, να αποκτήσει την περυσινή χημεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x