Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Καλύτερο πρόσωπο και συγκέντρωση στα ύψη ενόψει ΑΕΚ

Φουλάρει για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός.

Στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, πήραν βαθμολογική ανάσα και σε συνδυασμό με την ήττα της «Ένωσης» στα Γιάννενα, αύξησαν τη διαφορά στο +7 από τη δεύτερη θέση.

Αυτό, βέβαια, δε φέρνει εφησυχασμό στο «τριφύλλι». Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει ότι το ματς θα είναι πολύ δύσκολο στην έδρα της ΑΕΚ και προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές για μια μεγάλη ποδοσφαιρική μάχη. Για να πάρει αυτό που θέλει η ομάδα του Σέρβου προπονητή θα πρέπει να βελτιωθεί, σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, να έχει σκληράδα, νοοτροπία νικητή και φυσικά συγκέντρωση στα ύψη. Με τέτοια νοοτροπία πηγαίνουν οι «πράσινοι» στο ντέρμπι, με την προετοιμασία να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο Ρούμπεν θα είναι ξανά διαθέσιμος, αφού εξέτισε ποινή καρτών. Προβλήματα δεν υπάρχουν και, εκτός απροόπτου, ο Παναθηναϊκός θα πάει δίχως απουσίες (πλην των γνωστών) στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο Ισπανός χαφ αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα και από εκεί και πέρα ιδιαίτερες αλλαγές στο βασικό σχήμα δεν πρέπει να περιμένουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x