Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: «Καμία ενημέρωση για την ανακοίνωση της Super League κατά ΑΕΚ»

Ο Παναθηναϊκός με επίσημη θέση του έκανε σαφές πως είχε άγνοια για την ανακοίνωση της Super League κατά της ΑΕΚ.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις τάξεις αρκετών ομάδων η ανακοίνωση της Super League κατά της ΑΕΚ. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη θέση της διαχωρίζει τη θέση της από αυτή της λίγκας τονίζοντας πως δεν είχε λάβει καμία ενημέρωση για κάτι τέτοιο και τονίζει πως θεωρεί αυτονόητο ότι για τόσο σημαντικά θέματα και επίσημες τοποθετήσεις του συνεταιρισμού θα πρέπει να προηγείται ψηφοφορία των ΠΑΕ/μελών. Στη συνέχεια οι «πράσινοι» διευκρίνισαν ότι η αντίδραση τους έχει να κάνει με τον τρόπο που βγήκε η συγκεκριμένη ανακοίνωση και όχι με το αν συμφωνούν ή διαφωνούν με ολόκληρο ή μέρος του περιεχομένου αυτής.

Αναλυτικά, η θέση του Παναθηναϊκού αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση για την τελευταία ανακοίνωση της Super League. Είναι αυτονόητο ότι για ένα τόσο σοβαρό θεμα, όπως αυτό της ανακοίνωσης κατά μέλους της Λίγκας, θεσμικά και αυτονόητα επιβάλλεται να προηγείται ψηφοφορία».

Υπενθυμίζεται πως η Λίγκα με ανακοίνωσή της νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει συκοφαντική την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καλώντας την παράλληλα «... έχει στοιχεία για “παράγκες” ξένων διαιτητών να τα καταθέσει στους αρμόδιους».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε κάνοντας λόγο για «πραξικόπημα» και «χυδαία ανακοίνωση» που βγήκε απευθείας από τον Ολυμπιακό.

Πλην του Παναθηναϊκού, ήδη διαχώρισε τη θέση της από την ανακοίνωση και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλώνοντας πλήρη άγνοια και τονίζοντας πως είναι εκτός θεσμικών ορίων μια τέτοια επίσημη τοποθέτηση χωρίς να έχει συζητηθεί στους κόλπους του συνεταιρισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x