Stoiximan Super League

Παναθηναϊκή αντάμωση Καραγκούνη-Μπασινά με Χένρικσεν μετά από χρόνια!

Καραγκούνης και Μπασινάς αντάμωσαν μετά από πολλά χρόνια με τον Ρενέ Χένρικσεν.

Ο Στέφανος Κοτσόλης παντρεύτηκε χθες και στον γάμο του έδωσαν το «παρών» πλήθος παλιών συμπαικτών του. Η πιο ευχάριστη έκπληξη όμως ήταν η παρουσία του Ρενέ Χένρικσεν. Ο Δανός άλλοτε σπουδαίος αμυντικός του Παναθηναϊκού ταξίδεψε για να είναι στο πλευρό του παλαίμαχου τερματοφύλακα και αντάμωσε με... παλιοσειρές.

Ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Άγγελος Μπασινάς, επίσης παρόντες στον γάμο, δεν έκρυψαν τη χαρά τους που είδαν από κοντά μετά από πόλλά χρόνια τον Χένρικσεν, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Πόσο χαίρομαι που σε είδα μετά από τόσα χρόνια ρε τυπάρα, Ρενέ», έγραψε ο Καραγκούνης ποζάροντας δίπλα στον παλιό του συμπαίκτη. «Πράσινη συνεύρεση 20 χρόνια μετά στον γάμο του Στέφανου Κοτσόλη», ανέφερε με τη σειρά του ο Μπασινάς.

O Χένρικσεν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 1999 μέχρι το 2005 κατακτώντας μαζί του το νταμπλ το 2004, ενώ το 2002 έφτασε με το «τριφύλλι» στα προημιτελικά του Champions League, προτού αποκλειστεί οριακά από την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα είχε 66 συμμετοχές με την εθνική Δανίας παίζοντας στα Euro του 2000 και του 2004, αλλά και στο Μουντιάλ του 2002.

Παναθηναϊκός: Καραγκούνης-Μπασινάς με Χένρικσεν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x