Από διαφορετικές πηγές προκύπτει πλέον η πληροφορία ότι ο Σαντίνο Αντίνο προβάρει τα «πράσινα» του Παναθηναϊκού. Νωρίτερα, υπήρξε ρεπορτάζ του Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, ο οποίος τόνιζε ότι είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή με ένα ποσό κοντά στα 10.2 εκατ. ευρώ για το 75% του παίκτη.
Πλέον, υπάρχει και το ρεπορτάζ του Σεμπάστιαν Σρουρ, ο οποίος επίσης παρακολουθεί στενά τα θέματα της Γοδόι Κρους. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη δική του πληροφόρηση, υπάρχει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους για τον 20χρονο εξτρέμ. Μάλιστα, το ποσό για το οποίο έδωσαν τα χέρια η ομάδα της Αργεντινής και το «τριφύλλι» είναι αυτό που ανέφερε νωρίτερα ο Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε μεταφέρει ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την εκτίμηση ότι δεν θα τραβήξει πολύ η υπόθεση και πως τα επόμενα δύο 24ωρα θα είναι σημαντικά.
Principio de acuerdo entre Godoy Cruz y el Panathinaikos por Santino Andino: 10, 2 millones de euros por el 75% de la ficha.
— Sebastian Srur (@Sebasrur) January 12, 2026
Caido tambien Maher. #River
Διαβάστε Επίσης
Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι» Μπενίτεθ: «Μπορούσαμε και παραπάνω γκολ, θετικό ντεμπούτο ο Τετέι» Παρέδωσε τη σκυτάλη της κορυφής η ΑΕΚ, κοντά στην 4άδα ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






