Stoiximan Super League

Κλήθηκε από Μπιέλσα για τα ματς της Ουρουγουάης ο Πελίστρι

O Mαρσέλο Μπιέλσα, συμπεριέλαβε, για μια ακόμη φορά στις κλήσεις του τον Φακούντο Πελίστρι, για τα φιλικά ματς της Ουρουγουάης με Μεξικό και ΗΠΑ.

Άδειο τοπίο θα είναι το Κορωπί για τις επόμενες ημέρες, αφού υπάρχει η διακοπή των εθνικών ομάδων με τον Παναθηναϊκό, να διαθέτει στο ρόστερ του αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Ένας από αυτούς είναι και ο Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος συνήθως διανύει τα περισσότερα χιλιόμετρα, προκειμένου να δίνει το «παρών» στις συγκεντρώσεις και τα ματς της εθνικής Ουρουγουάης. Παρότι για δυόμισι σχεδόν μήνες ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού βρισκόταν στα «πιτς» και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο νικηφόρο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πήρε εκ νέου, ψήφο εμπιστοσύνης από τον Μαρσέλο Μπιέλσα!

Και αυτό γιατί ο Πελίστρι, βρίσκεται και πάλι στις κλήσεις του Αργεντινού τεχνικού, για τις δυο, φιλικές, αναμετρήσεις της Ουρουγουάης με αντιπάλους το Μεξικό (16/11) και τις ΗΠΑ (19/11). Θυμίζουμε ότι η «σελέστερ» έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2028.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x