Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Κλήθηκε στην εθνική Αλγερίας ο Τουμπά

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Αχμέντ Τουμπά, κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Αλγερίας ενόψει των επερχόμενων αναμετρήσεών της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κλήθηκε στην εθνική Αλγερίας ο Αχμέντ Τουμπά!

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού θα είναι διαθέσιμος για την εθνική ομάδα της χώρας στις επερχόμενες αναμετρήσεις της με Μποτσουάνα (4/9) και Γουινέα (8/9), για τα προκριματικά της Αφρικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Τουμπά έχει αγωνιστεί συνολικά 14 φορές με την εθνική ομάδα της Αλγερίας, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της, με 5 νίκες και 1 ήττα μετά το πέρας 6 αγωνιστικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x