Stoiximan Super League

Οριστικά χωρίς Πούχατς με Βόλο ο Παναθηναϊκός

Άπαντες παρόντες στον Παναθηναϊκό ενόψει Βόλου, με εξαίρεση τον Τιμοτέους Πούχατς που απουσίασε λόγω ίωσης, με τη σημερινή (31/03) προπόνηση να γίνεται σε χαμηλότερη ένταση.

Σε πιο ήπιο ρυθμό κινήθηκε το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (31/03) το πρωί στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο τη προετοιμασίας για το ματς με τον Βόλο.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και fun game και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Το ευχάριστο νέο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε να κάνει με το γεγονός ότι είδε σχεδόν άπαντες τους παίκτες του Παναθηναϊκού να δίνουν το παρόν στο Κορωπί και να προπονούνται κανονικά.

Μοναδικός απών, λόγω της ίωσης που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί, ήταν ο Τιμοτέους Πούχατς, ο οποίος δεν υπολογίζεται πρακτικά για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας.

Το «τριφύλλι» θα ολοκληρώσει αύριο (01/04) το πρωί την προετοιμασία του για παιχνίδι με τον Βόλο στη Λεωφόρο και ακολούθως ο Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x