Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Ξεμούδιασμα με φιλική «πεντάρα» επί της Κ19

Φιλικό «ξεμούδιασμα» κόντρα στην Κ19, περιελάμβανε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (16/7), με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επικρατεί άνετα 5-0.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19 του συλλόγου έδωσε την Παρασκευή (16/7) η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, η οποία επικράτησε άνετα 5-0. Με το παιχνίδι να διαρκεί δύο 35λεπτα.

Ο Καρλίτος ήταν εκείνος, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 12' με σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Κολοβό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό πλασέ στο 18'. Οι Νέοι βρέθηκαν κοντά στο να βρουν κι αυτοί δίχτυα, ωστόσο, το διαγώνιο σουτ του Κρυπαράκου στο 21' προσέκρουσε στο δοκάρι.

Τα επόμενα τρία τέρματα επιτεύχθηκαν στο δεύτερο μέρος από τους Καμπετσή (εντυπωσιακό βολ πλανέ στο 37'), Μακέντα (43') και Σανκαρέ (59').

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Παναθηναϊκός:

Α' ημίχρονο: Χριστογεώργος, Κώτσιρας, Χατζηθεοδωρίδης, Ρόμπι, Σιδεράς, Σερπέζης, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Κολοβός, Σαβιέρ, Καρλίτος.

Β' ημίχρονο: Ξενόπουλος, Σάντσες, Ρόμπι, Σερπέζης (55' Αθανασακόπουλος), Θεοχάρης, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, Καμπετσής, Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Μακέντα.

Κ19: Ξενόπουλος, Ζαφείρης, Παυλάκης, Προδρομίτης, Κωστόπουλος, Πορφυρόπουλος, Φρόκου, Στόιος, Κρυπαράκος, Νταμπίζας, Τόρα. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Χριστογεώργος, Λίλο, Καμαρός, Κοκάκης, Χαχούλης, Πιτσιώτης, Τσιάβος, Διαμαντής, Λιατίφης, Ποπιέλα, Συμεωνίδης, Ψύλλας, Κυριόπουλος, Τόμπρας, Καλός, Παπανικολόπουλος, Βολάκης.

Να σημειωθεί ότι Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πέρεθ, Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ και Μπεκ έκαναν ατομικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x