Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Για το απόλυτο μπροστά στον κόσμο του!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό (20:30, cosmotesports2) με στόχο το "3Χ3" στο πρωτάθλημα.

Να διατηρήσει το απόλυτο θέλει ο Παναθηναϊκός και να τριπλασιάσει τις νίκες του σε ισάριθμα παιχνίδια στη Super League, υποδεχόμενος απόψε τον Λεβαδειακό στο "Απόστολος Νικολαϊδης" (20:30, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sportfm.gr, Cosmote Sports 2).

Οι "πράσινοι" βρίσκονται με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τις δυο νίκες κόντρα σε Ιωνικό και ΟΦΗ και αποκλειστικός στόχος σήμερα είναι το νέο τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Χουάνκαρ, αλλά και τους Σένκεφελντ, Μπερνάρ. Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκεται ο Μάγκνουσον, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει έχοντας δίπλα του τον Σάρλια. Στο τέρμα θα είναι ο Μπρινιόλι, δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Γκάνεα. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Παλάσιος, αριστερό ο Αϊτόρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Σπόραρ. Υπάρχει μια πιθανότητα να μείνει έξω ένας χαφ και να ξεκινήσει ο Βέρμπιτς, σε σχηματισμό 4-2-3-1, αλλά η πρώτη εκδοχή ενδεκάδας είναι η επικρατέστερη.

Η Λεωφόρος αναμένεται να είναι κατάμεστη, αφού έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια με τον κόσμο του "τριφυλλιού" να δίνει ξανά δυναμικό "παρών" στο "Απόστολος Νικολαϊδης", στηρίζοντας εμπράκτως τις προσπάθειες της ομάδας.

O Λεβαδειακός προέρχεται από ισοπαλία (0-0) με τον Ιωνικό, ενώ την πρώτη αγωνιστική είχε ηττηθεί (3-0) από τον Άρη. Οι Βοιωτοί συνεχίζουν τις βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο (γι αυτό και η "αντιστροφή" έδρας των αγώνων με τον Παναθηναϊκό), ώστε να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στις 18 Σεπτεμβρίου.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-3-3): Μπρινιόλι - Κώτσιρας,, Μάγκνουσον, Πούγγουρας, Γκάνεα - Τσέριν, Ρουμπέν, Κουρμπέλης - Αϊτόρ, Παλασίας, Σποράρ.

Λεβαδειακός (Γιάννης ταουσιάνης, 4-3-3): Μάρκοβιτς - Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Βήχος - Μπέλμοντ, Μεχία, Συμελίδης - Μουτίνιο, Βρακάς, Δούμτσιους.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Θ. Τζιουβάρας, Στεφανής
Τέταρτος: Τσέτσιλας
VAR: Ι. Παπαδόπουλος, Γ. Χριστάκογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x