Stoiximan Super League

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Μπράγκα - Βασικοί Τσιριβέγια και Τζούριτσιτς

Δείτε τις επιλογές του Ρουί Βιτόρια για το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, κόντρα στην Μπράγκα, που ξεκινάει σε σχεδόν μια ώρα.

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

Ο Παναθηναϊκός αναμετράται με την Μπράγκα, στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Με τον Ρουί Βιτόρια να καταλήγει στους «πράσινους» που επέλεξε για το αρχικό σχήμα της ομάδας του με τους Πορτογάλους.

Προχωρώντας σε πέντε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του με τη Σάλκε, επαναφέροντας στην 11άδα τους Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσιριβέγια και Τζούριτσιτς.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Ντραγκόφσκι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Βαγιαννίδη, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Τσιριβέγια, Μαξίμοβιτς και Μπακασέτας θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ Τετέ και Τζούριτσιτς θα είναι στα άκρα και ο Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x