Επιστροφή στη… δράση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς, μετά το ρεπό της Κυριακής, γύρισαν σήμερα (11/07) στις προπονήσεις.
Με τους «πράσινους» να συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν αλλά και του προσεχούς φιλικού με την Ραπίντ Βιέννης στην Αυστρία.
Το πρόγραμμα της Δευτέρας διαμορφώθηκε σε δύο διαφορετικά γκρουπ, ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση.
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για περισσότερο από ένα ημίχρονο στο 3-0 επί της Γκρασχόπερ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.
Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση και στη συνέχεια δούλεψαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, με έμφαση στη γρήγορη μεταβίβαση, τη σωστή τοποθέτηση και τη διατήρηση της κατοχής υπό πίεση.
Ακολούθησαν παιχνίδια ένας εναντίον ενός, όπου το βάρος έπεσε στις προσωπικές μονομαχίες, στις αντιδράσεις και στα τελειώματα των φάσεων. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια τρεις εναντίον τριών με γρήγορο ρυθμό και συνεχείς εναλλαγές, με στόχο τη βελτίωση της συνεργασίας, της λήψης αποφάσεων και της αποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια.
Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της θέσης τους. Οι αμυντικοί, οι μέσοι και οι επιθετικοί δούλεψαν σε διαφορετικές ασκήσεις, με εξειδικευμένες οδηγίες από το τεχνικό επιτελείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Φακούντο Πελίστρι, που ολοκλήρωσε την άδεια του.
Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 16:30 και μετά η αποστολή που θα επιλέξει ο Τζέικομπ Νίστρουπ θα αναχωρήσει για την Αυστρία.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






