Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Με την ίδια συνταγή και κόντρα σε Άρη ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αναμένεται να παρεκκλίνει από την αγωνιστική φιλοσοφία του στο σημαντικό ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Δύο προπονήσεις απέμειναν στον Παναθηναϊκό για τον σημαντικό αγώνα της Τετάρτης με τον Άρη (21:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 16η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» με καθημερινά τεστ και με συστάσεις σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν καταφέρει να περιορίσουν στα δύο κρούσματα, αλλά όλοι είναι σε διαρκή εγρήγορση. Την ίδια ώρα, οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν χθες ένα ακόμη κρούσμα φτάνοντας τα επτά και σήμερα θα ξεκαθαρίσει, μετά τα τεστ που θα γίνουν, αν υπάρχει ζήτημα αναβολής της αναμέτρησης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του με τα δεδομένα που έχει στα χέρια του και φαίνεται πως δεν θα παρεκκλίνει από την πετυχημένη συνταγή των τελευταίων αγώνων έχοντας ένα ενισχυμένο κέντρο. Άλλωστε αυτό το πλάνο οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε ένα εξαιρετικό φινάλε στο τέλος του 2021 και θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και στο 2022. Οι «πράσινοι» είναι στο +2 από τον Άρη έχοντας αγώνα λιγότερο (αυτόν με τον Απόλλωνα) και σε ενδεχόμενη νίκη θα αποκτήσουν μια καλή διαφορά απέναντι στην ομάδα που θεωρούν βασικό ανταγωνιστή τους για μια θέση στην Ευρώπη.

Στο μεταξύ, αναμένονται ανακοινώσεις από την ΠΑΕ για το πώς θα διανεμηθούν τα μόλις 1.000 εισιτήρια που μπορούν να διατεθούν για τον αγώνα της Τετάρτης, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για πληρότητα 10% σε όλα τα γήπεδα και «ταβάνι» τα 1.000 εισιτήρια που θα ισχύσει τουλάχιστον ως τις 16 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x