Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Πράγα για την αυριανή αναμέτρηση με την Σλάβια Πράγας. Το sport-fm.gr σας μεταφέρει μικρές… ειδήσεις από την πτήση της αποστολής των πράσινων.

-Χαμηλοί τόνοι από όλους στην ομάδα κατά την άφιξή τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την επιβίβαση στην πτήση τσάρτερ. Οι παίκτες αλλά και οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν έκαναν καμία δήλωση.

- Ο πιλότος ευχήθηκε ένα καλό αποτέλεσμα και πρόκριση στον Παναθηναϊκό για τις αναμετρήσεις με την Σλάβια Πράγας.

- Μαζί με την αποστολή της ομάδας ταξίδεψε και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κάθισε στην πτήση μαζί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, άλλο ένα στοιχείο που αποδεικνύει τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι δύο άνδρες. Μάλιστα, οι δύο τους συνομιλούσαν καθόλη τη διάρκειας της δίωρης πτήσης, προφανώς για θέματα της ομάδας για τον αυριανό αγώνα, ίσως και για τα μεταγραφικά ζητήματα.

-Στους 21 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία που συνάντησε η αποστολή στην Πράγα. Καλοκαιρικές συνθήκες, όχι τόσο «βαριές» με αρκετό ήλιο.

- Η αποστολή αναχώρησε, χωρίς να γίνουν δηλώσεις, για το ξενοδοχείο απευθείας. Αργότερα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας. Στη συνέχεια θα υπάρξει προπόνηση στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί το ματς.

-Στο αεροδρόμιο υπήρχαν αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού που υποδέχθηκαν την αποστολή. Έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες με τους παίκτες και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ξεχώρισε ένας οπαδός που «μάζευε» υπογραφές, και απευθύνθηκε πρώτα από όλους στον Μάγκνουσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x