Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Νέο πρόβλημα, εκτός κι ο Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ είναι το νέο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό εν όψει Άρη. Δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ενδεκάδα συμπλήρωσαν οι απουσίες του Παναθηναϊκού για την αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη στο «Βικελίδης» (19:00, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) για την δεύτερη αγωνιστική των playoffs.

Ο Χουάνκαρ προστέθηκε στο απουσιολόγιο των «πράσινων» λόγω ίωσης και δεν ακολούθησε την αποστολή που πέταξε το πρωί για τη Θεσσαλονίκη. Τη θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Φακούντο Σάντσες μεταφερόμενος αριστερά, ενώ δεξιά πιθανότατα θα βρεθεί ο Γιάννης Κώτσιρας.

Νοκ άουτ ήταν ήδη δέκα παίκτες: οι λαβωμένοι Ιωαννίδης, Βέλεθ, Μακέντα και Λούντκβιστ και λόγω ίωσης οι Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης και Βιτάλ! Για να καλυφθούν τα κενά στην αποστολή, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε τέσσερις παίκτες από τον Παναθηναϊκό Β’, τους Βαγιαννίδη (δεξί μπακ-χαφ), Θεοχάρη (αμυντικό χαφ), Σαρδέλη (εξτρέμ) και Τσιριγώτη (επιθετικός).

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Θεοχάρης, Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x