Stoiximan Super League

Αθλητικός διευθυντής Λουντογκόρετς: «Βελτιωμένη πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Κάουλι, αλλά…»

Ο αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς, Γκεόργκι Καραμαντζούκοβ, ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Κάουλι, με τον βουλγάρικο σύλλογο να ζητά περισσότερα.

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση του Κάουλι από τη Λουντογκόρετς.

Οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 27χρονου Βραζιλιάνου για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής ενόψει του Ιανουαρίου, με το «τριφύλλι» να πιέζει τον βουλγάρικο σύλλογο ώστε να δώσει το «οκ» και να τον ντύσει στα «πράσινα».

Ο τεχνικός διευθυντής της Λουντογκόρετς, Γκεόργκι Καραμαντζούκοβ, επιβεβαίωσε μέσω δηλώσεών του σε Μέσο της Βουλγαρίας πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του παίκτη, χωρίς ωστόσο εκείνη να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του συλλόγου.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Κάουλι, αλλά δεν μπορούμε να τον πουλήσουμε με αυτούς τους όρους, ακόμη και αν η δεύτερη πρόταση που μας έγινε είναι βελτιωμένη. Χαιρόμαστε που έχουμε έναν τέτοιον παίκτη στην ομάδα μας. Είναι επαγγελματίας και ως τέτοιος θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον σύλλογο. Έχει συμβόλαιο με την Λουντογκόρετς για ενάμισι χρόνο ακόμη. Ο Κάουλι δεν είναι απλά ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Λουντογκόρετς, αλλά ολόκληρου του βουλγάρικου πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x