Stoiximan Super League

Επιστροφές «φορτσάτων» διεθνών ενόψει ντέρμπι στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει σταδιακά όλους τους διεθνείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους και ετοιμάζονται για το ντέρμπι.

Εθνικές τέλος και τώρα ντέρμπι! Αυτή είναι η μοναδική σκέψη στον Παναθηναϊκό, μετά και το πέρας των υποχρεώσεων των διεθνών ποδοσφαιριστών για τα προκριματικά του Euro 2024.

Oι «πράσινοι» μετά το ρεπό της Δευτέρας επέστρεψαν στο Κορωπί προκειμένου να προετοιμαστούν για την αναμέτρηση του Φαλήρου, με τον Φώτη Ιωαννίδη να ενσωματώνεται ξανά, έπειτα από το σπουδαίο ματς που έκανε με την Εθνική ομάδα, ακολουθώντας πρόγραμμα αποφόρτισης.

Σήμερα στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» θα βρεθούν και οι υπόλοιποι πέντε διεθνείς, Τσέριν, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μλαντένοβιτς και Τζούριτσιτς, με τον πρώτο να έρχεται... φορτσάτος, μετά και το εκπληκτικό γκολ-φάουλ που πέτυχε με τη Σλοβενία στο Μπέλφαστ κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία και το οποίο χαρίζει ουσιαστικά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του κατά μεγάλο βαθμό την πρόκριση στο Euro.

Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν ότι το ματς με τον Ολυμπιακό, είναι κομβικό καθώς, εκτός του γοήτρου, υπάρχει και το βαθμολογικό κίνητρο, αφού με νίκη οι «πράσινοι» θα βρεθούν στην κορυφή. Μεγαλύτερο κίνητρο δε, προσδίδει και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θέλει την πρώτη του φετινή νίκη σε ντέρμπι αφού στα δυο προηγούμενα με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, κατάφερε να πάρει έναν βαθμό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχουν ξεκαθαριστεί, μιας και δούλευε με έξι ποδοσφαιριστές μείον τις προηγούμενες ημέρες, ενώ απαιτείται και διαχείριση στο κέντρο της άμυνας μετά και τον τραυματισμό του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν ο οποίος θα μείνει εκτός για έναν μήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x