Stoiximan Super League

Με Μπρινιόλι, Μαουρίσιο και Καρλίτος στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός

Με σημαντικές απουσίες ολοκληρώνει σήμερα ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Με δύο απρόοπτα έκλεισε η χθεσινή μέρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σωκράτης Διούδης και ο Φώτης Ιωαννίδης ταλαιπωρούνται από ίωση, η οποία δεν τους επιτρέπει να είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς στο Φάληρο.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει στις θέσεις τους τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και τον Καρλίτος, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να κάνει το ντεμπούτο του σε ένα από τα δυσκολότερα και πιο απαιτητικά παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Σε ό,τι αφορά την σκέψη για τρία χαφ στην «πράσινη» μεσαία γραμμή, φαίνεται πως ο Μαουρίσιο συνεχίζει να έχει προβάδισμα έναντι του Λούντκβιστ για μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Βραζιλιάνος είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες, όμως οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει και χθες είχε τετ-α-τετ με τον προπονητή, θέτοντας εαυτό στη διάθεση της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x