Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Οι… μεταθέσεις που φέρνουν οι τραυματισμοί και ο Πούχατς

Πώς αλλάζουν τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς εν όψει του Ιωνικός-Παναθηναϊκός οι τραυματισμοί. Εξελίξεις με Πούχατς.

Η απώλεια του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς με θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο αλλάζει τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ιωνικό στη Νίκαια (21:30). Ο Σλοβένος προοριζόταν για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού και πλέον παρίσταται ανάγκη να αντικατασταθεί εκ των έσω.

Όλα δείχνουν πως ο Μπερνάρ θα μετατεθεί από τη θέση του επιτελικού μέσου σε αυτή του αριστερού εξτρέμ, ενώ στο κέντρο θα προστεθεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης, με τον Άνταμ Τσέριν να παίρνει πιο δημιουργικό ρόλο στη μεσαία γραμμή.

Αν ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στη γάμπα, κριθεί πως δεν είναι έτοιμος να παίξει, τότε τη θέση του δίπλα στον Χόρντουρ Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Αχιλλέας Πούγγουρας που έχει αναρρώσει πλήρως από τη γαστρεντερίτιδα.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, εξελίξεις αναμένονται για τον Τιμοτέους Πούχατς. Ο Πολωνός αριστερός μπακ έχει μόλις τρεις εμφανίσεις με την Ουνιόν Βερολίνου, θέλει να αποχωρήσει και η γερμανική ομάδα συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού του, που «βολεύει» τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν έναν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση μετά την απώλεια του Γκάνεα και ο 23χρονος άσος μπορεί όχι απλώς να αποτελέσει ρεζέρβα του Χουάνκαρ, αλλά να αυξήσει τον ανταγωνισμό για τη θέση ή να φέρει τον Ισπανό ακόμη και σε ρόλο εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x