Μέχρι το Σάββατο ή το πολύ Κυριακή θα γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι με τον Φραν Βέλεθ στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό διότι το deadline για ενδεχόμενη νέα πρόταση από την Αλ Φατέχ ολοκληρώνεται, με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να έχει αναλάβει την υπόθεση. Το αν η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας επανέλθει με νέα πρόταση είναι κάτι που θα το δούμε σήμερα ή αύριο. Μέχρι χθες, πάντως, κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί και η προσφορά των 200.000 ευρώ είναι και αυτή που ισχύει. Προσφορά που απορρίφθηκε αμέσως με τους πράσινους να συζητούν μόνο αν η Αλ Φατέχ δώσει πολλά περισσότερα.

Ο ίδιος ο παίκτης, φυσικά, και έχει δελεαστεί από τα 2 εκατ. ευρώ για δυο χρόνια, αλλά κατανοεί ότι το «τριφύλλι» δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με μικρό ποσό. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να επανέλθουν με ποσό κοντά στα «θέλω» του Παναθηναϊκού είναι λίγες και σε μια τέτοια περίπτωση η επέκταση συνεργασίας του Ισπανού με το «τριφύλλι» ( με αυξημένες αποδοχές στον παίκτη) μπορεί να συμβεί.

Αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση, η αναζήτηση για χαφ και εξτρέμ (και όχι μόνο συνεχίζεται). Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του έχει εντοπίσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχολούν, αλλά δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, πλην του ανοικτού θέματος με τον Μπλάνκο.

Τέλος, στο θέμα Γκατσίνοβιτς οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται αρχές με μέσα Ιουλίου. Παρά τα όσα γράφτηκαν στη Γερμανία, ο Παναθηναϊκός δεν έχει αφήσει το θέμα του Σέρβου χαφ και το επόμενο διάστημα περιμένουμε τις κινήσεις από πλευράς του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x