Stoiximan Super League

Η κριτική του Παναθηναϊκού: «Πράσινο»… ναυάγιο με μοναδικό διασωθέντα τον Ιωαννίδη

Ο… έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου με εξαίρεση τον Ιωαννίδη άπαντες οι υπόλοιποι απογοήτευσαν οικτρά!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 10η και τελευταία αγωνιστική των play-offs του πρωταθλήματος κι έκλεισε μια κάκιστη σεζόν με ένα… κάκιστο αποτέλεσμα.

Αποτέλεσμα το οποίο οφείλεται όχι μόνο στις πολλές, ομολογουμένως απουσίες που υπήρχαν στο «τριφύλλι», αλλά και στην διαφορά ποιότητας όσων αγωνίστηκαν για τις δύο ομάδες...

Αφού, με εξαίρεση τον Ιωαννίδη που ήταν μέσα στις δύο καλύτερες φάσεις του Παναθηναϊκού, τον δραστήριο και αναίτια «κομμένο» Μπουζούκη και τον… συγκινητικό Σάντσες, οι υπόλοιποι ήταν… απόντες (και) σήμερα!

Το sport-fm.gr αξιολογεί την παρουσία των παικτών του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου στο σημερινό παιχνίδι.

Χριστογεώργος (4):
Έκανε το ντεμπούτο του για φέτος, έχοντας δεχθεί τα δύο πρώτα γκολ από… εκτέλεση. Φέρει ευθύνη για το 0-3, ενώ έχει κάνει και δυο εντυπωσιακές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Εμβιλά και Χασάν, κρατώντας χαμηλότερα το σκορ, μέχρι βέβαια το 4-1!

Μολό (3): Δεν μπόρεσε σχεδόν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να παρακολουθήσει την αντίπαλη επιθετική δραστηριότητα από την πλευρά του. Είχε πολλά προβλήματα από τον Ελ Αραμπί, ενώ δεν βοήθησε ουτε και επιθετικά.

Καραγιάννης (4): Στην μόλις τέταρτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα και δεύτερη ως βασικός, μετά τις 22 Φεβρουαρίου ο νεαρός αμυντικός ήταν φυσιολογικά «ψαρωμένος». Δεν απέφυγε τα λάθη, όπως στην φάση του 9’, αλλά έδειξε διάθεση και είχε πάθος.

Βέλεθ (3): Κακή βραδιά για τον Ισπανό στόπερ, ο οποίος ήταν εκτός περιοχής σε πολλές φάσεις, ενώ δεν μπόρεσε να καθοδηγήσει σωστα και την πειραματική άμυνα της ομάδας του. Εξ ου και αυτή δέχτηκε όχι ένα, αλλά τέσσερα τέρματα…

Σάντσες (5): Ο πιο… φιλότιμος από την τετράδα στα μετόπισθεν! Έπαιξε ξανά εκτός θέσης, καλύπτοντας το κενό του Χουάνκαρ αυτή την φορά. Ταλαιπωρήθηκε μεν από τον Μασούρα, αλλά στην επανάληψη ανέβηκε και θα μπορούσε να πιστωθεί ασίστ στον Μπουζούκη για το 2-3.

Μαουρίσιο (5): «Χάθηκε» στον άξονα απέναντι στην τετράδα του αντιπάλου και όχι δεν μπόρεσε να βοηθήσει δημιουργικά, αλλά παράλληλα υπέπεσε και σε αρκετά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας. Ένα εξ αυτών κόστισε το 0-3! Πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα αλλά… μέχρι εκεί.

Αλεξανδρόπουλος (5): Ο διεθνής μέσος… έπαθε ότι και ο Μαουρίσιο, αφού η πολυκοσμία και κυρίως η απόδοση των αντίπαλων χαφ δεν του επέτρεψαν να είναι καλός σήμερα. «Υπέφερε» από την πίεση και δεν μπόρεσε να κόψει σχεδόν καμία αντεπίθεση που έγινε…

Ιωαννίδης (7): Δίχως αμφιβολία ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού απόψε στη Λεωφόρο. Ήταν αυτός που κέρδισε πέναλτι, είδε το δοκάρι να σταματάει ωραία προσπάθεια, ενώ έχασε μια κεφαλιά ανενόχλητος και άλλη μια ευκαιρία να σκοράρει από εντυπωσιακή ενέργεια μειώνοντας παράλληλα σε 2-3!

Μπουζούκης (6):
Πρώτη φορά βασικός μετά τις 3 Γενάρη και το 0-0 με τον Αστέρα και ήταν κινητικός κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Κουβάλησε την μπάλα, έβγαλε μια κάθετη πάρε βάλε στον Μακέντα, έκλεψε την μπάλα στο γκολ του Μαουρίσιο αλλά χρεώνεται ότι δεν σκόραρε στο 56’, όντας αμαρκάριστος.

Βιγιαφάνιες (3):
«Σκιά» του εαυτού του σε μια ακόμα αναμέτρηση εσχάτως ο Αργεντινός άσος του ΠΑΟ, έχοντας αποδιοργανωθεί εντελώς και βγάζοντας νεύρα. Σπατάλησε το πέναλτι που θα έκανε το 1-2, δεν πρόσφερε δημιουργικά, ενώ η αποβολή του στα… χασομέρια ενός «τελειωμένου» αγώνα, δείχνει πολλά…

Μακέντα (3):
Το γεγονός ότι δεν ταλαιπώρησε μια… άμυνα ανάγκης δείχνει και την απόδοσή του. Ουσιαστικά, φάνηκε μόνο στο τέλος του πρώτου και στην αρχή του δεύτερου 45λεπτου. Έχοντας μια ασίστ που δεν έγινε γκολ και μια καθυστερημένη προβολή για να σκοράρει εκείνος.

Καρλίτος (4):
Μπήκε στο 62ο λεπτό στη θέση του Μπουζούκη, σε μια προσπάθεια του Συλαϊδόπουλου να αλλάξει το επιθετικό πρόσωπο της ομάδας του. Έδειξε διάθεση, έδωσε «μάχες» αλλά δεν πρόσφερε κάτι ουσιαστικό.

Ενγκμπακοτό (3): Πήρε θέση στον αγωνιστικό χώρο στο 67’, αντικαθιστώντας τον Μακέντα, προκειμένου με περισσότερες δυνάμεις να απειλήσει. Δεν τα κατάφερε, με εξαίρεση μια φάση δύο λεπτά πριν τη λήξη.

Σανκαρέ (3): Η είσοδός του στο ματς έγινε στο ίδιο λεπτό, αντί του Αλεξανδρόπουλου και για όσο διάστημα αγωνίστηκε, δεν μπόρεσε να δώσει κάτι ούτε δημιουργικά αλλά ούτε και ανασταλτικά.

Αϊτόρ (-): Μπήκε αντί του Ιωαννίδη στο 78ο λεπτό κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να βαθμολογηθεί. Πάντως, δεν φάνηκε καθόλου όσο αγωνίστηκε.

Τζαβίδας (-): Πέρασε στο ματς κι αυτός στο 78’, αντί του Μαουρίσιο και είναι άδικο να βαθμολογηθεί.

Συλαϊδόπουλος (4):
Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές αναποδιές ακόμα και λίγο πριν τη σέντρα. Πήγε σε 4-2-3-1 αυτή την φορά, το γύρισε σε 4-3-3 αλλά και παλι δεν είδε… προκοπή, ενώ ούτε και οι δικες του κινήσεις από τον πάγκο βοήθησαν στο να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x