Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Δίδυμο «φωτιά» Ελ Αραμπί, Μασουρας

Διαβάστε τον έλεγχο του sport-fm.gr στους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά τη σπουδαία νίκη στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού.

Ευρεία νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού (1-4) στη Λεωφόρο, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία σχεδόν αλάνθαστη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την εμφάνιση της ομάδας του, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να έχει παράπονα, αλλά τα πολλά χαμόγελα δημιουργήθηκαν με την εξαιρετική χημεία που έχουν «χτίσει» Ελ Αραμπί και Μασούρας που ήταν οι καλύτεροι παίκτες του γηπέδου.

Δείτε τον έλεγχο των παικτών του Ολυμπιακού με άριστα το 10:

Σα (8):
Παρά το γεγονός ότι υπέπεσε σε ακόμα ένα πέναλτι, περίπου ίδιο με αυτό κόντρα στον Άρη, κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ, όταν το σκορ ήταν στο 2-0 και δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να μειώσει σε 2-1. Καθοριστική επέμβαση και στον Ιωαννίδη, όταν το ματς ήταν στο 3-1. Το γκολ είναι περισσότερο ικανότητα του Μαουρίσιο, παρά δικό του λάθος.

Σεμέδο (6): Ένα σχετικά άνετο βράδυ πέρασε ο Ρουμπέν Σεμέδο, ωστόσο αυτό έχει διπλή ανάγνωση. Ο Πορτογάλος από την αρκετή χαλαρότητα, πολλές φορές έκανε τακτικά λάθη, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να δημιουργήσει φάσεις. Έχει κάνει και πολύ καλύτερα ματς και το συγκεκριμένο δεν ήταν κριτήριο.

Εμβιλά (5,5): Δεν είναι η κανονική του θέση και αυτό φάνηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ναι μεν βγάζει την ομάδα του πολύ ωραία από την άμυνα προς την επίθεση, αλλά όταν δέχεται πίεση, εκεί ενδεχομένως να προκαλούνται προβλήματα.

Καλογερόπουλος (5): Δεν ήταν καλή η εμφάνιση του πιτσιρικά. Έχασε τον Ιωαννίδη στη φάση του δοκαριού, είναι στη φάση του γκολ στην ενέργεια του, ενώ στη φάση που παίρνει την κάρτα, υπάρχει διαφορά δύναμης με τον Καρλίτος. Μάζεψε εμπειρίες.

Ανδρούτσος (7): Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ανδρούτσο, είτε από τα δεξιά, είτε από τα αριστερά που χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία λεπτά. Είχε την ασίστ στον Ελ Αραμπί, αμυντικά κάλυψε σωστά τη θέση του. Από τις καλές του παρουσίες.

Ρέαμπτσιουκ (6): Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δεν είχε τα ίδια ανεβάσματα όπως στους προηγούμενους αγώνες. Είδε και την κίτρινη κάρτα και πιθανότατα για αυτό αντικαταστάθηκε στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Μπουχαλάκης (7,5): Πολύ καλή παρουσία στον άξονα του Ολυμπιακού. Είχε ένα απειλητικό σουτ, είχε και το κλέψιμο στη φάση του 2-0. Λειτούργησε πολύ καλά στην κυκλοφορία της μπάλας.

Καμαρά (7): Επίσης ένα σχετικά άνετο παιχνίδι από τον Αφρικανό άσο. Δεν πήρε τόσες πολλές πρωτοβουλίες επιθετικά, όπως έχει συνηθίσει, είχε ένα σουτ το οποίο δεν ήταν καλό. Δεν χρειάστηκε να κάνει υπερβολές.

Χασάν (6): Έχασε μια σπουδαία ευκαιρία για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χριστογεώργο να του λέει «όχι» και γενικότερα έχει κάνει πολύ καλύτερα ματς. Είναι και… άτυχος, αφού η σύγκριση με τους Μασούρα και Ελ Αραμπί, σε αυτό το ματς δεν τον ευνοεί

Μασούρας (9): Εξαιρετικός σε ακόμα ένα ματς ο Ελληνας επιθετικός μέσος. Δύο γκολ χωρίς να σπαταλήσει ευκαιρία, μία ασίστ η οποία άρχισε από δικό του κλέψιμο. Τι άλλο να κάνει; Τρομερή χημεία με τον Ελ Αραμπί.

Ελ Αραμπί (9): Εκπληκτικός και ισχύουν όσα για τον Μασούρα. Μπορεί να έχασε μία σπουδαία ευκαιρία, αλλά απάντησε με δύο γκολ και μία ασίστ. Ειδικά το τέταρτο γκολ ήταν τελείωμα επιθετικού κλάσης.

Αλλαγές:

Λαλά (5):
Αμυντικά έχει πάρα πολλά θέματα. Ακόμα και με τον σχηματισμό που έχει πίσω του την ασφάλεια των τριών στόπερ, πολλές φορές προκαλούνται κενά. Εύλογα ο Πέδρο Μαρτίνς αναγκάστηκε να τον βάλει στα δεξιά, καθώς από την πλευρά του προκλήθηκαν ρήγματα.

Φορτούνης (6): Έδωσε ρυθμό στην ομάδα του και από τα δικά του πόδια αρχίζει η φάση του τέταρτου γκολ. Έδειξε όρεξη και αυτό προσμετράται στα θετικά της εικοσάλεπτης παρουσίας του.

Τιάγκο Σίλβα (-): Λίγα πράγματα. Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του από το 70’ που πέρασε στο ματς.

Μπρουμά, Βαλμπουενά (-).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x