Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα των δύο ομάδων

Ακούστε τα όσα ανέφεραν στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Νεραντζιάς και ο Νίκος Σταματέλος, αντίστοιχα.

Τα δικά τους σχόλια για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας κατέθεσαν ο Βαγγέλης Νεραντζιάς και ο Νίκος Σταματέλος, αντίστοιχα, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει αυτή την πιθανότητα. Οι πληροφορίες λένε πως θα τιμωρηθεί ο Άρης. Το θέμα είναι αν θα είναι για φέτος ή του χρόνου η συγκεκριμένη τιμωρία. Μπορεί να γίνει το ανάποδο σε σχέση με την περσινή σεζόν, όταν ο Άρης εκμεταλλεύτηκε την τιμωρία του Παναθηναϊκού και πήρε εκείνος το εισιτήριο για το Europa League. Είναι θετικό ότι θα είναι ο Συλαϊδόπουλος στον πάγκο και όχι ο Μπόλονι», ανέφερε ο Βαγγέλης Νεραντζιάς.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Σταματέλος μίλησε για τις πιθανότητες συμμετοχής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο, ο Μαρτίνς θα δώσει την «τελευταία ευκαιρία» σε ορισμένους παίκτες, που μέχρι τώρα δεν έχουν πείσει με την απόδοσή του. Ένας από αυτούς και ο Κέβιν Λαλά, με τον Θανάση Ανδρούτσο να έχει κερδίσει κατά κράτος τον Γάλλο μπακ-χαφ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x