Stoiximan Super League

Κοτάρσκι: «Ευθύνομαι στο γκολ του Παναθηναϊκού, βγάλαμε χαρακτήρα»

Την ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε στο 8' από τον Μαντσίνι ανέλαβε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έβγαλε χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Την ικανοποίηση του για το 1-1 στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας αφού αρχικά ανέλαβε την ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε, τόνισε ότι ο «δικέφαλος του βορρά» έβγαλε χαρακτήρα καθώς διεκδίκησε κάθε μπάλα στο χορτάρι.

Τέλος ο Κοτάρσκι τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συνεχίσει σε αυτό το μομέντουμ με τους παίκτες να παραμένουν ενωμένοι.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: «Όταν είσαι τερματοφύλακας πρέπει να μην έχεις συναισθήματα. Έκανα ένα λάθος στην φάση του 1-0 αλλά έπρεπε να το ξεχάσω και να είμαι συγκεντρωμένος στο ματς. Μπορούν να συμβούν τα πάντα όπως το λάθος που έκανα, πρέπει να είσαι σταθερός και να βοηθήσεις την ομάδα σου. Δεν με επηρέασε το λάθος μου και βοήθησα και εγώ από την πλευρά μου σε ένα δύσκολο ματς»

Πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε αυτό το παιχνίδι και το έχει δείξει σχεδόν από την αρχή της σεζόν. Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο αλλά δείξαμε ότι και εμείς θέλαμε την νίκη. Παλέψαμε για κάθε μπάλα και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό τον δύσκολο αγώνα. Ήμασταν πολύ κάτω στην σεζόν στην αρχή της, μετά ανεβήκαμε, στην συνέχεια πέσαμε ξανά αλλά όταν είμαστε ενωμένοι τα καλά πράγματα έρχονται. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x