Stoiximan Super League

Eξέθεσε την άμυνα του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ με 2 γκολ σε 5 λεπτά στη Λεωφόρο

Ο ΠΑΟΚ εξέθεσε δύο φορές την άμυνα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και πήρε προβάδισμα 0-2 χάρη στα τέρματα των Μαγκομέντ Οζντόεφ και Ανέστη Μύθου.

Αποστολή στην Ολλανδία
Αποστολή στην Ολλανδία
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ισχυρότατο προβάδισμα νίκης πήρε από πολύ νωρίς ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Μέσα σε 5 λεπτά, ο «δικέφαλος του βορρά» εξέθεσε την κάκιστη αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να βρει δύο τέρματα από τους Μαγκομέντ Οζντόεφ και Ανέστη Μύθου.

Αρχικά, στο 30ο λεπτό, ο Ρώσος χαφ έμεινε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημήτρη Πέλκα και σκόραρε ανενόχλητος με κεφαλιά για το 0-1.

Ενώ στο 35', μετά από λάθος του Σαντίνο Αντίνο, ο Πέλκας κουβάλησε την μπάλα, άφησε στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αυτός έστειλε απέναντι στην περιοχή για να βρει τον Μύθου και ο τελευταίος με μονοκόματο πλασέ έγραψε το 0-2.

Δείτε τα γκολ:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x