Stoiximan Super League

Πιθανότατα την Τρίτη στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μπερνάρντ!

Πιθανότερη ημερομηνία άφιξης του Μπερνάρντ στην Αθήνα για χάρη του Παναθηναϊκού είναι η Τρίτη (23/08). Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης συμμετείχε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Ιωνικό στην πρεμιέρα της Super League, το… δώρο τους, ωστόσο, οι «πράσινοι» οπαδοί το πήραν πριν τη σέντρα του αγώνα, όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα η ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής του Μπερνάρντ στο «τριφύλλι»!

Στο άκουσμα του ονόματός του, στο γήπεδο της Λεωφόρου επικράτησε πανδαιμόνιο! Και ίσως, όπως ενημέρωσε αργότερα η «πράσινη» ΠΑΕ, από τον… θόρυβο δεν ακούστηκε το πότε έρχεται ο 29χρονος Βραζιλιάνος!

Πιθανότερη ημερομηνία άφιξης, λοιπόν, του Μπερνάρντ στην Αθήνα για χάρη του Παναθηναϊκού είναι η Τρίτη (23/08). Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μόλις κλειστούν τα εισιτήρια.

Εκείνο, δε, που αξίζει να σημειωθεί είναι πως στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων συμμετείχε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι εκεί, για να λυθούν όλες οι εκκρεμότητες και να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στο κλείσιμο της μεταγραφής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x