Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Πήρε προβάδισμα για Ευρώπη και… ψυχολογία ενόψει Ολυμπιακού

Η «λευκή ισοπαλία» στο ΟΑΚΑ κράτησε τον Παναθηναϊκό σε πλεονεκτική θέση έναντι ΑΕΚ και Άρη, ενώ η επέκταση του αήττητου σερί δίνει κι άλλη ώθηση σε Γιοβάνοβιτς και παίκτες για το ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, για να «καθαρίσει» από… νωρίς την υπόθεση έξοδο στην Ευρώπη. Το 0-0 στο χθεσινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ωστόσο, δεν του… κακόπεσε.

Αντιθέτως, το «τριφύλλι» διατηρήθηκε στην 3η θέση της ειδικής βαθμολογίας των play-offs, συνέχισε να είναι αήττητο μετά από επτά αγωνιστικές και παράλληλα έμεινε στο +2 από την «Ένωση» αλλά και τον Άρη.

Αν έλειπε, δε, και το πρόβλημα τραυματισμού με το οποίο αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού σταδίου ο Χουάνκαρ, θα ήταν όλα… ακόμα καλύτερα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Η παρουσία του Ισπανού αμυντικού στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Τετάρτη (11/05) στο Φάληρο θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή

Σήμερα (09/05), ο Χουάνκαρ αναμένεται να κάνει θεραπεία στο Κορωπί, όπως και όσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν βασικοί στο ματς με την ΑΕΚ. Με τους υπόλοιπους να ξεκινούν προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Αναμέτρηση δύσκολη, φυσικά, στην οποία οι «πράσινοι» καλούνται να ανταπεξέλθουν και να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την επιστροφή τους στην Ευρώπη, τη νέα σεζόν.

Με την ψυχολογία όλων στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x