Stoiximan Super League

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό και στροφή στον… πρωτοπόρο Βόλο

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βελτιωθεί άμεσα και να επιστρέψει στις νίκες, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με τον μόνο πρώτο της βαθμολογίας Βόλο.

Προβληματισμός, αλλά και Βόλος στο κάδρο για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» καλούνται να αφήσουν άμεσα πίσω την αναμέτρηση με τον Άρη, να διδαχθούν από τα λάθη τους ώστε να βελτιωθούν άμεσα και να επιστρέψουν στις νίκες.

Η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου ξεκινάει ουσιαστικά σήμερα, καθώς την Πέμπτη, όπως ήταν αναμενόμενο, οι βασικοί του «Κλ. Βικελίδης» αποθεραπεία και η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ.

Συνεπώς, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει δείξει φανερά τις σκέψεις τις οποίες έχει στο μυαλό του και κάποιες από τις αλλαγές, που μπορεί να σκοπεύει να κάνει. Είναι φυσιολογικό να σκέφτεται να… ανακατέψει την τράπουλα και να ψάχνεται ώστε να προβεί σε αποφάσεις οι οποίες θα κάνουν καλύτερο το «τριφύλλι».

Πιο ξεκάθαρο λογικά θα γίνει σήμερα το τοπίο, καθώς θα έχει τη δυνατότητα ο Σέρβος τεχνικός να δοκιμάσει πράγματα, αλλά δεν πρόκειται, πάντως, να κάνει πολλές αλλαγές. Δεν είναι γενικότερα αυτής της λογικής ο 59χρονος τεχνικός.

Όπως φαίνεται, μια κίνηση, η οποία συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι η χρησιμοποίηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο βασικό σχήμα αντί του Σωκράτη Διούδη. Ο 28χρονος τερματοφύλακας έκανε καλές επεμβάσεις στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα, όταν το αποτέλεσμα ήταν ακόμα ανοιχτό, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Επιπλέον, σίγουρα ένας ακόμα ποδοσφαιριστής από την… παλιά φρουρά, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες και πιθανόν αυτό να σημαίνει την επιστροφή του Ραμόν Λούντκβιστ στο αρχικό σχήμα ή τη χρησιμοποίηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος από την αρχή.

Ίδωμεν… Σίγουρα η αποστολή του Παναθηναϊκού, κόντρα στον φορμαρισμένο Βόλο, ο οποίος παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα στο ξεκίνημα και είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία μετά το 3-0 επί του Ατρομήτου, διατηρώντας το απόλυτο, μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x