Stoiximan Super League

Πρώτη νίκη στην Τούμπα μετά το 2017 για Παναθηναϊκό - Κυνηγά το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του!

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη για το «τριφύλλι» στην Τούμπα μετά το 2017. Κυνηγούν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους (9/9 τη σεζόν 1994-1995) οι «πράσινοι».

Εντυπωσιακό ξεκίνημα πραγματοποιεί στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βάζει τέλος σε αρνητικά σερί και κυνηγά να σπάσει ρεκόρ!

Συγκεκριμένα, η επικράτηση (1-2) του «τριφυλλιού» επί του ΠΑΟΚ σηματοδότησε το πρώτο «διπλό» του στην Τούμπα μετά τον Μάιο του 2017. Τότε είχε νικήσει 3-2 για την τελευταία αγωνιστική των Playoffs. Μετέπειτα, είχε ακολουθήσει μια σειρά δέκα αναμετρήσεων (οκτώ για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο), όπου αποχώρησε χωρίς το «τρίποντο» από το γήπεδο του «δικεφάλου του Βορρά».

Πλέον, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετρά 6/6 στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι «πράσινοι» απέχουν τρεις νίκες από την ισοφάριση του σχετικού τους ρεκόρ. Ήταν η σεζόν 1994-1995, όταν είχαν αρχίσει με το εκπληκτικό 9/9, το οποίο σταμάτησε με την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή. Υπενθυμίζεται ότι στην ολοκλήρωσή της πανηγύρισαν το νταμπλ!

Να σημειωθεί ότι οι επόμενοι τέσσερις αγώνες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα είναι, κατά σειρά, με Αστέρα Τρίπολης (εντός), Λαμία (εκτός), Άρη (εντός) και Βόλο (εκτός).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x