Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συνομιλώντας με τον Μιχάλη Τσόχο στον «αέρα» επεσήμανε ότι σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Κοντούρη στον Παναθηναϊκό, μια μεταγραφή η οποία αποτελεί την πρώτη στην ομάδα επί εποχής… Μπενίτεθ.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων ανέφερε ποιο είναι το σκεπτικό της απόκτησης του νεαρού άσου τονίζοντας ότι για τον Μπρέγκου διατηρείται η δυνατότητα από τους πράσινους για επαναγορά όποτε αυτοί το επιθυμήσουν έναντι ποσού που έχει οριστεί.

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στο θέμα Τετέ ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει αλλάξει κάτι.

Οι πράσινοι είναι πρόθυμοι να σκεφτούν την παραχώρηση του Βραζιλιάνου μόνο στην περίπτωση που έρθει μια πρόταση για τον παίκτη που ικανοποιεί στο οικονομικό της σκέλος, τονίζοντας ότι δεν έχει έρθει πρόταση.

Διαφορετικά ανέφερε δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του από την ομάδα. Μάλιστα, τόνισε ότι η επιλογή του Τετέ να φωτογραφηθεί με τη φανέλα της Γκρέμιο είναι κάτι που δεν άρεσε στην ομάδα και με την επιστροφή του στη χώρα θα του γίνει επίπληξη.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού όπως το μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x