Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Ριζική αναδόμηση στο τμήμα scouting από τον Παπαδημητρίου - Όλες οι λεπτομέρειες!

Στην τελική του φάση έχει μπει το τμήμα scouting του Παναθηναϊκού υπό την καθοδήγηση του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού», Γιάννη Παπαδημητρίου. Αναλυτικά στο sport-fm.gr.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που είχε στο μυαλό από τη στιγμή που ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Παπαδημητρίου ήταν η ριζική αναδόμηση του τμήματος scouting του κλαμπ, βασισμένο στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Πλέον, το πλάνο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον κ. Παπαδημητρίου να ρυθμίζει τις τελικές λεπτομέρειες του οργανογράμματος για το τμήμα, το οποίο λειτουργεί υπό την καθοδήγησή του.

Chief scout του τμήματος scouting έχει αναλάβει ο Μάκης Λιβαθηνός.

Την ομάδα «κρούσης» του τμήματος αποτελούν οι παρακάτω:

Δήμος Μπαξεβανίδης: Με μεγάλη καριέρα στην πρώτη κατηγορία με τη φανέλα της Ξάνθης, αλλά και παρουσία σε Απόλλωνα Αθηνών και Δόξα Δράμας, ο Μπαξεβανίδης έχει επωμιστεί κυρίως το διεθνές σκέλος, αλλά και τη Super League στο σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού.

Κυριάκος Κωνσταντινίδης: Δούλεψε επί σειρά ετών στην ΑΕΚ και στο τμήμα scouting ασχολείται κυρίως με την ακαδημία και τη δεύτερη ομάδα.

Αλέξανδρος Ζαφειρίου: Διανύει τον 3ο χρόνο παρουσία στο scouting του Παναθηναϊκού και ασχολείται κατά βάση με το διεθνές σκέλος. Επίσης, είναι ο άνθρωπος που συντονίζει τις αναλύσεις στην ομάδα.

Εξωτερικός συνεργάτης για την αγορά της Λατινικής Αμερικής είναι ο Λούκας Φαβάλι.

Παναθηναϊκός: Ριζική αναδόμηση στο τμήμα scouting από τον Παπαδημητρίου

Ξεχωριστός χώρος στο «Γ. Καλαφάτης» και βάση δεδομένων


Το τμήμα scouting του Παναθηναϊκού έχει τον δικό του ξεχωριστό χώρο στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού», γεγονός που διευκολύνει την καθημερινή απαιτητική δουλειά. Μάλιστα, λειτουργεί, πλέον, στα πρότυπα κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ ηλεκτρονική βάση δεδομένων με κάθε απαραίτητο εργαλείο για τη διαβάθμιση των σημαντικών στοιχείων.

Η ακαδημία στο τμήμα scouting - «Δίχτυα» σε όλη την Ελλάδα!


Στο νέο τμήμα scouting του «τριφυλλιού» και στα πλαίσια εξέλιξης του, εντάσσεται και η ακαδημία της ομάδας. Οι Ανδρέας Λαγωνικάκης, Κώστας Μαυρίδης, Μάρκος Τσομπανόπουλος θα πλαισιωθούν από νέους συνεργάτες έως το τέλος του έτους.

Επίσης, είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον Παναθηναϊκό ότι θα έχει τους δικούς του «ανιχνευτές ταλέντων» σε όλες τις γεωγραφικές περιφέρειες της Ελλάδας.

Κοινώς, ο Παναθηναϊκός θα ρίχνει… δίχτυα σε όλη τη χώρα για να ντύσει στα πράσινα τους ποδοσφαιριστές του «αύριο».

0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x