Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Άρεσε στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός με μαέστρο τον Μπερνάρ»

Ο Διονύσης Δεσυλλας σχολιάζει τη φιλική επικράτηση (3-1) του Παναθηναϊκού επί της σλοβενικής Ρογκάτσκα.

Ο Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Ρογκάτσκα άρεσε και ο Διονύσης Δεσύλλας στέκεται στον καλό βαθμό που πήρε το «τριφύλλι» στη νέα φιλική νίκη με σκορ 3-1.

Ο κορυφαίος Μπερνάρ που σκόραρε και δημιουργούσε συνεχώς, με κάθετο παιχνίδι, ρήγματα στην άμυνα και προσπαθούσε να παίζει αρκετά γρήγορα. Πολύ καλός ο Βαγιαννίδης ο οποίος είχε εξαιρετικά ανεβάσματα και συμμετοχή στο πρώτο γκολ, αλλά και ο θετικός Χουάνκαρ. Πολύ καλή παρουσία και του Λάζλο Κλεινχέισλερ ως οκτάρι δίπλα στον Μπερνάρ με τον Ούγγρο από φέτος να μετατοπίζεται εσωτερικά, κάτι που συμβαίνει και στις προπονήσεις και φαίνεται να του ταιριάζει περισσότερο.

Το θετικό ντεμπούτο του Μλαντένοβιτς που αγωνίστηκε για 45 λεπτα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και η εξαιρετική παρουσία και ωριμότητα που έδειξε ο 18χρονος Φικάι ως παρτενέρ του Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση του Παναθηναϊκού ήταν μέτρια με έλλειψη ρυθμού και δημιουργίας μετά την αλλαγή ολόκληρης της ενδεκάδας, ενώ σημαντική ήταν η επιστροφή του Τρουιγιέ και θαυμάσιο το γκολ που πέτυχε με εκτέλεση φάουλ ο Μάγκνουσον το οποίο ήταν για highlight.

Δείτε το σχόλιο του Διονύση Δεσύλλα από την Αυστρία:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x