Stoiximan Super League

Σε άμεση συνεννόηση με τον Γιοβάνοβιτς ο Βονόρτας για τον Παναθηναϊκό Β’

Αρκετά σημαντικό θεωρείται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού Β’ και για τον λόγο αυτό είναι σε άμεση συνεννόηση με τον Γιάννη Βονόρτα.

Την στιγμή που τα μεταγραφικά «καίνε» στον Παναθηναϊκό με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να περνάει από εξαιρετικά προσεκτικό έλεγχο όλες τις περιπτώσεις παικτών που απασχολούν, γίνεται προετοιμασία και για τον Παναθηναϊκό Β.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί αρκετά σημαντικό το πρότζεκτ της δεύτερης ομάδας η οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2. Σε αυτή με τον Βονόρτα επικεφαλής θα δίδονται ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες από την ακαδημία να προετοιμαστούν για την πρώτη ομάδα αλλά και σε παίκτες που δεν υπολογίζονται, αυτή την στιγμή για την πρώτη ομάδα, και αποφασίσθηκε ότι πρέπει να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Γιάννης Βονόρτας είναι σε άμεση συνεννόηση με τον Γιοβάνοβιτς για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και εκμετάλλευση της ευκαιρίας που δίδεται. Το πρώτο βήμα για την ομάδα και τη στελέχωσή της θα γίνει αύριο όταν θα γίνουν γνωστοί από τον Γιοβάνοβιτς οι πρώτοι παίκτες που θα κοπούν από την πρώτη ομάδα και την προετοιμασία της.

Από αυτούς που θα κοπούν θα επιλεγούν κάποιοι για να στελεχώσουν την ομάδα Β. Φυσικά θα πρέπει να δεχθούν να αγωνιστούν στην ομάδα, καθώς ενδεχομένως κάποιοι που δεν θα μείνουν για την προετοιμασία θα θέλουν να αναζητήσουν μια άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x