Stoiximan Super League

Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Τούμπας ο Μπακασέτας

Ο Τάσος Μπακασέτας κατάφερε να συμμετέχει σε ολόκληρο το πρωινό πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού και θα είναι... κανονικά και με τη βούλα στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τάσος Μπακασέτας ανέβαζε ρυθμούς με την επαναφορά των «πράσινων» στο Κορωπί μετά την άδεια του Πάσχα, έμπαινε σταδιακά σε όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του κανονικού προγράμματος των προπονήσεων και τελικά κατάφερε την Πέμπτη να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς.

Ο Ρουί Βιτόρια θα τον έχει κανονικά στη διάθεσή του - όπως όλα δείχνουν - στο παιχνίδι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super, με τον Έλληνα χαφ ν' απουσιάζει περίπου δυο μήνες, έχοντας αποκομίσει τη βαρύτατη θλάση στο εκτός έδρας ματς με τη Βίκινγκουρ στο Conference League.

Στα υπόλοιπα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κώτσιρας, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Σένκεφελντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x