Stoiximan Super League

Σοκαριστικός τραυματισμός για Τρουιγιέ στο ντεμπούτο του, χάνει και 5ο παίκτη ο Παναθηναϊκός!

Ο Τρουιγιέ πέρασε στο 71' στη θέση του Ιωαννίδη, ο οποίος αποχώρησε με κάταγμα στη μύτη και δέκα λεπτά αργότερα υπέστη σοκαριστικό τραυματισμό, με τον Παναθηναϊκό να χάνει και 5ο παίκτη στη Λαμία!

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν όσα συνέβησαν στο… ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού στη Λαμία! Και το ακόμη πιο φοβερό είναι ότι σχεδόν όλα έλαβαν χώρα στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια του!

Ξεκινώντας ανάποδα χρονικά, ο Τρουιγιέ πέρασε στο 71' στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Ιωαννίδη, ο οποίος αποχώρησε με κάταγμα στη μύτη, και δέκα λεπτά αργότερα, στο 81', υπέστη σοκαριστικό τραυματισμό! Το πόδι του Γάλλου -στο ντεμπούτο του μάλιστα- φαίνεται να έχει κολλήσει στον χορτάρι. Μέσα σε δέκα λεπτά, λοιπόν, μπήκε για δεύτερη φορά ασθενοφόρο στο γήπεδο, προκειμένου να μεταφέρει παίκτη του «τριφυλλιού» στο νοσοκομείο! Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός είχε κλείσει τις αλλαγές του και συνέχισε με 10 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στο ενδιάμεσο και συγκεκριμένα στο 76', ο Παλάσιος είχε γίνει επίσης αναγκαστική αλλαγή, ενώ νωρίτερα αποχώρησαν με προβλήματα και οι Τσέριν-Αϊτόρ!

Οι «πράσινοι», που είδαν τον πρώτο τους σκόρερ να τραυματίζεται στο 44' και να μην ξεκινάει στο δεύτερο 45λεπτο (οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διάταση στο προσαγωγό του αριστερού του ποδιού), έχασαν και τον Σλοβένο στο 52'!

Ο Τσέριν, ο οποίος, μάλιστα, μόλις επέστρεψε από τραυματισμό, χτύπησε στο 47', βγήκε εκτός, ξαναμπήκε, αλλά χτύπησε εκ νέου στο 51' και έγινε, τελικά, αναγκαστική αλλαγή, με τον Τσόκαϊ να περνάει στο ματς στη θέση του -και να είναι πολύ καλός.

Περιμένουμε και για εκείνον, όπως και για όλους τους τραυματίες του Παναθηναϊκού, νεότερα στη συνέχεια.



Και τοι





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x