Stoiximan Super League

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Βιντσέντσο Μοντέλα, τα είπε με Τερίμ για Ακαϊντίν

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Τουρκίας, Βιντσέντσο Μοντέλα, βρέθηκε στη σημερινή (29/04) προπόνηση του Παναθηναϊκού και είχε συνομιλία με τον Φατίχ Τερίμ για την κατάσταση του Σαμέτ Ακαϊντίν.

Εκλεκτή παρουσία σήμερα (29/04) στο Κορωπί, με τον Βιντσέντσο Μοντέλα να δίνει το «παρών» στον προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Τουρκίας βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» και είχε συνομιλία με τον Φατίχ Τερίμ, ενώ τα είπε και με τον Σαμέτ Ακαϊντίν, αλλά και άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε, ο Μοντέλα έδωσε χθες (28/04) το «παρών» και στο γήπεδο της Λεωφόρου, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Άρη. Οι Τούρκοι όλες τις προηγούμενες ημέρες έγραφαν πως το ταξίδι του στην Ελλάδα γίνεται για να συζητήσει με τον Φατίχ Τερίμ για τον Σαμέτ Ακαϊντίν και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Άλλωστε, ο στόπερ των «πράσινων» είναι πάντα στις κλήσεις του Ιταλού τεχνικού και λογικά θα είναι και στις επιλογές του για το Euro της Γερμανίας, όπου έχει προκριθεί η Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x