Στο Λονδίνο για τον Βαγιαννίδη η Σπόρτινγκ, σύμφωνα με τη «Record». Εντείνουν, όπως φαίνεται, την προσπάθειά τους τα «λιοντάρια» για να αποκτήσουν τον μπακ του Παναθηναϊκού.
«Ο Μπερνάρντο Παλμέιρο, γενικός διευθυντής ποδοσφαίρου των λιονταριών, ταξίδεψε στο Λονδίνο και είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Έλληνα αμυντικού για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του», γράφει το πορτογαλικό Μέσο Ενημέρωσης.
Το γεγονός ότι έκανε ταξίδι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Σπόρτινγκ, φανερώνει ότι έχει ψηλά της τον άσο του «τριφυλλιού», που την περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετικός, έχοντας 39 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






