Stoiximan Super League

Στροφή στη Σλάβια με σύνθημα… ΠΑΟ μπορείς!

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του όσα συνέβησαν στην Πράγα και σκέφτεται μόνο τη ρεβάνς με τη Σλάβια στη Λεωφόρο, εκεί όπου θα «κατέβει» με πίστη και αποφασιστικότητα για τη μεγάλη ανατροπή και πρόκριση!

Το βράδυ της Πέμπτης (04/08), στην Πράγα, συνέβησαν πολλά, που έχουν αναλυθεί διεξοδικά. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Σλάβια, πληρώνοντας τις τραγικές αποφάσεις του… τραγικού διαιτητή Μπουκέ, αλλά και τα λάθη του στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα -έχοντας, βέβαια, να αντιμετωπίσουν και τον εκνευρισμό, που τους προκάλεσε η παντελώς άδικη αποβολή του Παλάσιος και γενικώς οι ακατανόητες αποφάσεις του Γάλλου ρέφερι- και ο ίδιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το παιχνίδι, δήλωσε πως η ομάδα του έχασε από μία καλύτερη ομάδα. Ο Σέρβος τεχνικός σημείωσε ότι το «τριφύλλι» θα πρέπει να βελτιώσει πολλά στο παιχνίδι του, προκειμένου να διεκδικήσει στη Λεωφόρο τη μεγάλη ανατροπή και πρόκριση. Και αυτό ακριβώς είναι, πλέον, που σκέφτονται στον Παναθηναϊκό!

Ουσιαστικά χωρίς… ανάσα μετά την επιστροφή τους από την πρωτεύουσα της Τσεχίας, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής (05/08) την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (11/08, 20:30) με πίστη και αποφασιστικότητα ότι μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να πάρουν εκείνοι το «εισιτήριο» για τα play-off του Conference.

Στα θετικά για το «τριφύλλι», το γεγονός ότι τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκ νέου ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που έλειψε πολύ στον Παναθηναϊκό, στο πρώτο παιχνίδι με τη Σλάβια. Ο Ολλανδός ξεπέρασε το πρόβλημα, που τον ταλαιπώρησε, και υπολογίζεται κανονικά για τον επαναληπτικό, εκεί όπου το «τριφύλλι» θα «κατέβει» αποφασισμένο να τα δώσει όλα, για να συνεχίσει στην Ευρώπη! Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποκλειστεί ακόμα. Αυτό το 2-0 είναι δύσκολο να έρθει «τούμπα», αλλά οι «πράσινοι», μπροστά στον κόσμο τους, που αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το «Απόστολος Νικολαΐδης», είναι έτοιμοι να αφήσουν και την… ψυχή τους στο χορτάρι για να πάρουν την πρόκριση!

Ακούστε και το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του Διονύση Δεσύλλα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x