Stoiximan Super League

Σήμερα ο νέος χλοοτάπητας στη Λεωφόρο

Τα παιχνίδια του Ιανουαρίου θα δώσει τουλάχιστον στη φυσική του έδρα ο Παναθηναϊκός.

Στο φουλ δουλεύουν τις τελευταίες ημέρες στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τα συνεργεία που έχουν αναλάβει τις βελτιώσεις στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, η Λεωφόρος έχει μετατραπεί σε… εργοτάξιο, αφού εκεί βρίσκονται φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα στο πλαίσιο των εργασιών για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου για τους αγώνες που θα δώσει η ομάδα τουλάχιστον μέσα στον Ιανουάριο.

Χθες, εν τω μεταξύ, έφτασε από την Ολλανδία το ειδικό μηχάνημα φωτισμού που συμβάλει στην ανάπτυξη της σποράς του χλοοτάπητα και τον προστατεύει στα σημεία που δεν «βλέπει» ο ήλος και σήμερα θα φτάσει από το εξωτερικό ο νέος χλοοτάπητας.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους έντεκα ημέρες, αφού στις 3 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και στο ίδιο γήπεδο – καλώς εχόντων των πραγμάτων – θα γίνει και ο αγώνας με την ΑΕΛ στις 10 Ιανουαρίου και με τον ΟΦΗ στις 23 του ίδιου μήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x