Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Διονύση Δεσύλλα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Διονύσης Δεσύλλας μετέφερε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, εξηγώντας ότι από αύριο στις 14:00 ανοίγει η διαδικασία για τους νέους κατόχους διαρκείας, με προτεραιότητα σε όσους ήταν μέλη μέχρι 31/5 και σε όσους είχαν περσινό διαρκείας. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η μεταβίβαση καρτών δεν θα επιτρέπεται ούτε φέτος, λόγω νομικού πλαισίου.

Στο αγωνιστικό?μεταγραφικό κομμάτι, ο Νίστρουπ ολοκλήρωσε τις συναντήσεις του, επέστρεψε στη Δανία και πλέον ο σχεδιασμός μπαίνει στην τελική του φάση.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για περίπου δέκα μεταγραφές: Τερματοφύλακα, ακραία μπακ, δύο στόπερ, τουλάχιστον δύο χαφ -εκεί όπου θα πέσει το μεγαλύτερο βάρος- εξτρέμ και επιθετικό.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x